به نام خدایی که هم مهربان هست و هم بخشنده
حوادث چند سال اخیر در عراق، از جمله در درگیر شدن القاعده عراق با شیعیان، به ضمیمه انتشار کتابهای بیشماری که در عربستان سعودی، مصر، اردن و پاکستان در رد بر شیعه نوشته میشود، و نیز سایتهای فراوانی که حملات بسیار شدیدی به تشیع دارند، همگی شرایط دشواری را برای شیعیان پدید آورده است.
نوشته شده توسط :
امین
بهائیان در کنار عناصر فراماسون و صهیونیست، در دوران محمدرضاشاه نقش مهمی در اجرای نظرات و سیاستهای خود داشتند. در این دوران باتوجه به نفوذ بیشتر آمریکا و اسرائیل، تلاش فراوانی برای رسمیت بخشیدن به فرقة بهائیت میشد.
نوشته شده توسط :
امین
نوشته شده توسط :
امین
سیرهی حکومتی حضرت مهدی(ع)
نوشته شده توسط :
امین
بسم الله
نوشته شده توسط :
امین
نوشته شده توسط :
امین
هدف از ظهور امام منتظر(ع)، چیزی جز درآوردن جهان از گنداب ظلم و جور و رساندن آن به عدالت و مساوات نیست، که اصل ایمان بشریت به آن سو معطوف شده است و تمام ادیان در مقابل آن سر خم کردهاند. غرض فطری و واحد ادیان، همان چیزی است که شعور انسانی، به راحتی با آن اتفاق نظر دارد و هرگاه عقل در مرحلة ادراکش به تکامل برسد و رهبری خود را به حکمتی ـ که از اخلاص، صدق و واقعگرایی برخاسته است ـ سپرده باشد، آن را احساس میکند.
نوشته شده توسط :
امین
در اندیشه مهدوی مباحث متعدد و متفاوتی مطرح می شود. یکی از مهمترین آنها، مسئله «دولت مهدوی» است که دامنه گسترده ای هم دارد و به همین جهت تعبیرهای مختلفی از این دولت در ادبیات دینی ( به خصوص ادبیات شیعه) شده است که هر کدام از تعبیرها به جنبه ای از جنبه های متعدد حکومت مهدویت اشاره دارد. برخی از تعبیرهایی که در روایات در مورد دولت و حکومت امام مهدی(عج) آمده به شرح زیر است:
نوشته شده توسط :
امین
بحث دربارة «جهانی شدن»، در فرهنگ متداول روز در ذات خود، بحث کم و بیش مبهمی است. علت ابهام آن این است که مفهوم یکسان و یکدستی از آن ارائه نشده است.
نوشته شده توسط :
امین
اشاره :
نوشته شده توسط :
امین
میتوان پذیرفت که برخی از این اقدامات پیش از این هم سابقه داشت، اما اقدامات تندی که در عراق صورت گرفته و در انتها، حمله وحشیانهای که به اتوبوس حامل زایران ایرانی در کوفه رخ داد، نشان از آن دارد که دشمن تلاش میکند تا شیعیان و به خصوص ایران را به میدان مبارزه ای بکشاند که آینده آن مبهم و تاریک است.
مسلک بهائیت از سال 1260 ق. توسط «علی محمد باب» که خود را «باب» امام زمان(ع) و وسیلة تماس مردم با آن حضرت معرفی کرد، به وجود آمد. او سپس دعوی «مهدویت» کرد و گفت که درآینده از میان بابیها پیامبری قیام خواهد کرد و دین تازه ای خواهد آورد. وی در سال 1266 به دستور ناصرالدین شاه و امیرکبیر، تیرباران شد. بعد از آن، از بین پیروانش دو برادر مدعی جانشینی وی شدند و بدین ترتیب، اختلافاتی میان پیروان این فرقه افتاد.
ادامه مطلب...
آنجا که در روایات مورد توجه بوده و به کرّات به آن اشاره شده است سیره و روش آن حضرت پس از امر ظهور است. عدالت را میتوان شاخصة اصلی منش حکومتی حضرت مهدی(ع) دانست، در حقیقت امر ظهور ملازم با عدالتگستری در جهان است که به دست آن حضرت اِعمال میشود. پیامبر اکرم(ص) در حدیثی میفرمایند:1
اگر از دنیا جز یک روز باقی نماند، خداوند آن روز را طولانی میکند تا مردی از فرزندان من ظهور کرده و زمین را آکنده از عدل و داد نماید همانگونه که از ظلم و ستم پر شده است.2
سلام دوستان
برای من سوالاتی به وجود آمده بدجوری فکرم رو مشغول کرده:
1-چرا این همه فرقه جدید به وجود آمده و هر روز هم می آید؟
2- ما باید چه رفتار و برخوردی در مقابل این فرق داشته باشیم؟
و...
آیا پاسخ غیر از این است که سودجویان و کینه توزان از هر چیز با ارزش نسخه جعلی ساخته و به جای اصلی به ما معرفی می کنند ؟
این دعاء حضرت صاحب الا مرعلیه السلام است که تعلیم فرمود آنرا به شخصى که محبوس بود پس خلاص شد :
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَف اَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِط اَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّج اَّءُ خدایا بلاء عظیم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و امید قطع شد
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ زمین تنگ شد و از ریزش رحمت آسمان جلوگیرى شد و تویى یاور و شکوه بسوى تو است
ادامه مطلب...
1– دولت جهانی، دولت عدالت، دولت کریمه، دولت صالحان، دولت حق، دولت مستضعفان، دولت امنیت، دولت رفاه یکی دیگر از تعبیرهایی که از دولت مهدوی شده ولی کمتر توجه قرارگرفته ، تعبیر آخرین دولت است.
در این نوشتار برآنیم که تا در این باره سخن بگوییم. در این بحث سه مسئله مطرح خواهد شد، یکی از این که منشأ این تعبیر چیست؟ دیگری این که معنی آخرین دولت چیست؟ و سوم این که علت آخر بودن دولت مهدوی کدام است؟
واژة «جهانی شدن» از یک جهت مفهومی کاملاً جدید و از لحاظی یک مقولة قدیمی به شمار میرود. ظهور این پدیده، باعث بروز تحرک شگفتانگیز اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و ارزشی شده و تفاسیر جدیدی از سیاست، اقتصاد، فرهنگ، اقتدار، امنیت و... به دست میدهد.
بیتردید عصر امام مهدی(ع) عصر حاکمیت نور دانش و بینش و از درخشانترین و زیباترین اعصار روی کره زمین از آغاز آفرینش جهان و انسان خواهد بود. آنچه در این نوشتار تقدیم خوانندگان عزیز میشود برخی از ابعاد زندگی و شکوفایی و درخشندگی آن عصر است که با تلخیص از نظر گرامیتان میگذرد.
دانش را بطلبید و آن را با بردباری و وقار زینت دهید و برای آن کس که به او دانش می آموزید ، فروتنی نمایید . [امام صادق علیه السلام]