به نام خدایی که هم مهربان هست و هم بخشنده پاییز 1387 - .:مهدیسم:. Mahdism
سفارش تبلیغ
پاییز 1387 - .:مهدیسم:. Mahdism

پیام فضلی نژاد، عضو مرکز پژوهش های موسسه کیهان، هفته گذشته در جمع دانشجویان دوره آموزش تخصصی مهارت های رسانه ای سازمان بسیج دانشجویی که در اردوگاه سید الشهدا (ع) آبعلی در حال برگزاری است، حاضر شد و در باب «رسانه ها، فروپاشی ایدئولوژیک و روشنفکران اصلاح طلب» سخنرانی کرد.
آنچه در پی می آید، خلاصه و تنقیح شده سخنرانی وی است.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط : امین

نظرات دیگران [ نظر]


پس از موج اهانت‌ها به اسلام و پیامبر خاتم، این بار پروژه هتک حرمت همه پیامبران اولوالعزم و ادیان بزرگ جهان در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، در این بازی، در آغاز کاربر اقدام به شهادت حضرت ابراهیم و حضرت موسی می‌کند و پس از آن مردی ‌آسیب ‌دیده بر مانیتور رایانه نمایان می‌شود که چهره‌اش مشخص نیست، اما کاربر با اندکی تأمل درمی‌یابد که او، همان پیامبر خاتم (ص) است.

این بازی توهین آمیز که هنوز وارد بازار بازی‌های رایانه‌ای نشده و تنها مرحله تولید را پشت سر گذاشته، با مرگ پیامبر خاتم (ص) و پیروزی کاربر به پایان می‌‌رسد که به باور کارشناسان، بازی‌های رایانه‌ای این گونه اقدامات، فاز جدیدی از تحرکات غرب در مقابله با اسلام است که نخستین بار حدود دو سال پیش با پروژه مستند تصویری «جنگجویان خدا»، محصول کریستین امانپور، خبرنگار مسیحی ایرانی ـ آمریکایی کلید خورد.

این روند با تولید فیلم‌های موهنی همچون «تسلیم» ساخته «تئو ونگوگ» و «فتنه» ساخته «خیرت ویلدرس» و صدها فیلم دیگر که در دو سال اخیر ساخته شده‌اند، مسیر انحرافی خود را پیموده و برای تأثیرگذاری بر نوجوانان کشورهای اسلامی، وارد عرصه بازی‌‌های رایانه‌ای شده است.

نوشته شده توسط : امین

نظرات دیگران [ نظر]


بسم الله الرحمن الرحیم
قبل از اینکه مطلبی درباره سینمای مهدویت بنویسم ، یه چرخ کوچولو توی اینترنت زدم و خلاصه نظرات و زاویه دید بعضی از اهالی سینما رو دسته بندی کردم که به مرور در قالب گزارش ارائه میکنم:

بخش اول :

عنوان 1: آمادگی برای ظهور و نیاز به آن مصلح کل احساس می‌شود.


منبع :   سایت نور پرتال به نقل از ماهنامه موعود شماره 55                            زمان :   1387.1.26

معرفی :  گفت‌وگو با محمد عسگرپور کارگردان فیلم «قدمگاه»

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط : امین

نظرات دیگران [ نظر]


جای خالی سینمای انتظار و مهدویت

یکشنبه 87 آبان 5 ساعت 9:48 عصر

بسم الله الرحمن الرحیم
وقتی که به اظهار نظر هنرمندان و مشخصا فیلمسازان و اهالی سینمای متعهد نگاهی می اندازیم بیشتر فضای ناامیدی ، سردرگمی ، گلایه و حتی فراتر از اینها انکار سینمای مهدویت را احساس می کنیم. گویی بار سنگین این وظیفه از سوی هنرمندان به گردن مسئولین افتاده و همین  طور برعکس ، در صورتی که همه ما مسئولیم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط : امین

نظرات دیگران [ نظر]


در حال مطالعه این کتاب بودم که به سرم زد اولین پاراگراف کتاب را برایتان نقل قول کنم .

از کتاب "شرح حال یک زندانی سیاسی" نوشته خسرو بشارتی:
"ایران سال 1349 عبارت بود از تسلیم در برابر زور ، عدم آزادی در اظهار عقیده ، قبول اجباری حاکمیت پهلوی ، وحشت از ساواک ، اطاعت بی چون و چرای مافوق ، سکوت اجباری ، تحمل طاقت فرسای هرزگی زنان تربیت یافته نظام حاکم ، رشوه و دزدیهای مدرن ، انواع فساد در جوانان ، مسخ افکار ، هجوم وحشتناک انواع مواد مخدر و مسکرات که در اعماق اجتماع آن روز به طور سرسام آوری نفوذ کرده و نشانه اضطراب و دلهره در سیمای بزرگترهای خانواده نمایان بود. مردم درگوشی از ازدیاد قیمت خانه و کرایه اطاق ، گران شدن تدریجی اجناس می نالیدند..."
                                                                                                                                                                                                                                                            شاید بعدا ادامه دادم . موفق باشید


نوشته شده توسط : امین

نظرات دیگران [ نظر]


یار محبوب غایب

پنج شنبه 87 آبان 2 ساعت 11:0 عصر

سخنرانی حضرت آیت‌الله محمد ناصری
مطلب بعدی را که مکرّر عرض کرده‌ام این است؛ منظور از پردة غیبت این نیست که پرده‌ای باشد و حضرت در پس آن پنهان شده باشند. این اصطلاح از زمان امامان دهم و یازدهم ـ حضرت هادی و عسکری(ع) ـ رایج شد. از آنجا که ایشان می‌خواستند برای غیبت امام زمان(ع) زمینه‌چینی کنند در بیشتر اوقات از پشت پرده با مردم صحبت می‌کردند و عموم ملاقات‌هایشان به این شکل انجام می‌شد که البته این امر تأثیر به سزایی در آمادگی مردم برای این موضوع داشت.
ادامه مطلب...

نوشته شده توسط : امین

نظرات دیگران [ نظر]


رنگ و بوی گل

یکشنبه 87 مهر 28 ساعت 10:0 عصر

مؤلّف ارجمند کتاب مکیال المکارم، در بخش چهارم کتاب خود جمال و زیبایی حضرت مهدی‏(ع) را به عنوان یکی از ویژگی‏ها و خصایص آن حضرت که مایة لزوم دعا برای ایشان است، برشمرده و می‏نویسد:
بدان که مولای ما حضرت صاحب‏الزمان‏(ع) زیباترین و خوش صورت‏ترین مردم است؛ زیرا که شبیه‏ترین مردم به پیغمبر اکرم‏(ص) است.1

از بررسی روایات و مطالعة حکایات نیک‏بختانی که توفیق زیارت آن امام را یافته‏اند نیز برمی‏آید که قامت و رخسار نازنین امام‏عصر(ع) در کمال زیبایی و اعتدال بوده و جزء جزء سیمای مبارکش دل‏ربا و خیره‏کننده است:

قیامت قامت و قامت قیامت         قیامت کرده‏ای ای سرو قامت
مؤذن گر ببیند قامتت را              به قد قامت بماند تا قیامت
ادامه مطلب...

نوشته شده توسط : امین

نظرات دیگران [ نظر]


بوی یار

پنج شنبه 87 مهر 25 ساعت 9:55 عصر

امام مهدی، علیه‏السلام، دربیان شهید سید مرتضی آوینی

این بچه‏ها معماگونه هستند در عین گریستن می‏خندند و در عین خندیدن می‏گریند. دل دریایی‏شان مطمئن و آرام است اما در عین حال امواج بیقراری‏شان بیتابانه خود را به ساحل بلند سینه‏های ستبرشان می‏کوبد. اینان ذخیره‏های خداوند برای عصر آخرالزمان هستند برگزیدگانی که تاریخ، هزاران سال در انتظار قدومشان بوده است.

عصاره امتهای پیشین همانان که «فسوف یاتی الله بقومم یحبهم و یحبونه اذلة علی المؤمنین و اعزة علی الکافرین یجاهدون فی سبیل‏الله و لا یخافون لومة لائم‏»...

چه روزگار شگفتی، تاریخ آینده کره ارض بارور حوادثی بس شگفت است‏حوادثی که مجد و عظمت جهانگیر اسلام را در پی خواهد داشت و این همه را تنها کسی درمی‏یابد که منتظر است و بوی یار را از فاصله‏ای نه چندان دور می‏شنود و هر لحظه انتظار می‏کشد تا صدای «اناالمهدی‏» از جانب قبله بلند شود و او را به سوی خویش فراخواند.

راهیان کربلا را بنگر، آنان خوب دریافته‏اند که زندگی به خون وابسته است و پیکر تاریخ، بی‏خون خدا، ثارالله، مرده‏ای بیش نیست و سر مبارک امام شهید برفراز نی رمزی است‏بین خدا و عشاق یعنی که این است‏بهای دیدار. به یادآر فرموده صاحب‏الزمان را که ما را به اعمالی فراخوانده‏اند که به محبتشان نزدیک‏تر است: «فلیعمل کل امرء منکم ما تقرب من محبتنا» و براستی مگر محبت آنان در چیست؟ در محبت‏حسین. محب حسین محبوب خداست و کدام راه از این نزدیکتر!؟

بشنو، زبان حال آنان را بشنو: حسینا! اماما! هرچند ما عاشورائیان قرن پانزدهم هجری قمری کربلا نبودیم تا به ندای هل من ناصر تو پاسخ گوییم و حق را یاری کنیم; اما حسینا ما می‏دانیم که تاریخ بر محور تو و عاشورا و کربلایت می‏گردد و زمان از آن می‏گذرد تا یاران تو را از صلب پدران و رحم مادرانشان بیرون کشد و همه آنان را در زیر علم خونخواهی تو گردآورد و آنان را وارث زمین گرداند و اینچنین همه تاریخ روزی بیش نیست و آن روز روز عاشوراست.


نوشته شده توسط : امین

نظرات دیگران [ نظر]


امام مهدی(ع)، شفاعت کننده امت پیامبر(ص)

پنج شنبه 87 مهر 25 ساعت 12:0 صبح
من در کنار حوض (کوثر) بر شما وارد می‌شوم و تو ای علی ساقی آن، و حسن دفاع‌کنندة از آن، و حسین دستور دهنده، و علی بن حسین (کسی) که به سوی آن قدم می‌نهد و محمد بن علی، ناشر رحمت حقّ، و جعفر بن محمد سبقت‌گیرنده، و موسی بن جعفر احصاکنندة تعداد دوستداران و دشمنان و سرکوب‌کنندة منافقان،و ...

در مناقب خوارزمی به نقل از «سعد بن بشیر» از امیرالمؤمنین(ع) آمده است که پیامبر اکرم(ص) فرمودند:
من در کنار حوض (کوثر) بر شما وارد می‌شوم و تو ای علی ساقی آن، و حسن دفاع‌کنندة از آن، و حسین دستور دهنده، و علی بن حسین (کسی) که به سوی آن قدم می‌نهد و محمد بن علی، ناشر رحمت حقّ، و جعفر بن محمد سبقت‌گیرنده، و موسی بن جعفر احصاکنندة تعداد دوستداران و دشمنان و سرکوب‌کنندة منافقان، و علی بن موسی زیور و زینت مؤمنان، و محمد بن علی اهل بهشت را به درجاتشان می‌رساند، و علی بن محمد برای شیعیانش خطبه خوانده حورالعین را به شیعیان تزویج می‌کند، و حسن بن علی چراغ روشنی‌اهل بهشت، و مهدی شفیع آنها در روز قیامت است. در آنجاست که اذن داده نمی‌شود مگر برای کسی که خدا بخواهد و بپسندد.

در همان کتاب به نقل از سلمان آمده است که:
نزد پیامبر اکرم(ص) رفتم، و حسین بن علی(ع) را در آغوش او دیدم که چشمانش را می‌بوسد و دهانش را می‌بوید و می‌گوید:
تو، سروری هستی که پدر و برادر و فرزندان تو نیز سرورند، تو پیشوا و پسر پیشوا و برادر پیشوایی، و پدر پیشوایان نیز هستی، تو حجّت الهی و فرزند و برادر حجّت الهی هستی، فرزندان تو نیز حجّت الهی هستند که نهمین آنها قائم آنان است.1

پی‌نوشت:
1. عسکری: «خوارزمی» آن را در کتاب خود مقتل الحسین(ع) و «ابراهیم محمد حموینی شافعی» در آخر جزء دوم کتاب فرائد السمطین با اندک تفاوت در بعضی از عباراتش نقل کرده‌اند. و نیز در کتاب خود به نام المهدی الموعود عند الجمهور در باب دوازدهم از آن و در کتاب ینابیع المودة، تألیف شیخ سلیمان حنفی، ص 487 نقل شده است.

نوشته شده توسط : امین

نظرات دیگران [ نظر]


بر لوح سبز (ابراهیم شفیعی سروستانی)

جمعه 87 مهر 19 ساعت 12:0 صبح
1. شرایط اجتماعی عصر میلاد
دوران 250 سالة امامت شیعی که با وفات پیامبر گرامی اسلام‏(ص) در سال 11ق. آغاز گردید و با شروع غیبت صغرا و قطع رابطة مستقیم امام معصوم(ع) با جامعة اسلامی در سال 260 ق. پایان پذیرفت، به مقاطع مختلف با ویژگی‏ها و خصوصیات متفاوت قابل تقسیم است.
در این میان دوران چهل سالة امامت امام هادی و امام عسکری‏علیهما السلام که از سال 220 ق. آغاز و تا سال 260 ق. امتداد می‏یابد، به لحاظ واقع شدن در آستانة دوران غیبت صغرا، جایگاه خاصی داشته و از ویژگی‏های متفاوتی برخوردار است.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط : امین

نظرات دیگران [ نظر]


<      1   2   3   4      
[ و فرمود : ] هیچ بى‏نیازى چون خرد نیست ، و هیچ درویشى چون نادانى و هیچ میراثى چون فرهیخته بودن و هیچ پشتیبان چون مشورت نمودن . [نهج البلاغه]