به نام خدایی که هم مهربان هست و هم بخشنده
فتنه گری های یهودیان
نوشته شده توسط :
امین
فتنه گری های یهودیان دور افتاده از تعالیم اصیل حضرت موسی(ع) که در طول تاریخ فتنه گری ها و خراب کاری های بسیاری را موجبه شده اند موضوعی بوده است که قرآن کریم نیز در نهایت دقت و ظرافت در جای جای سوره ها و آیه های خود به آن پرداخته و راه کارهای مقابله با آن را بیان کرده است. اما آنچه حائز اهمیت است اینکه یهودیان اصیل و معتقد به مبانی شریعت حضرت موسی(ع) نیز در طی این روزگاران مانند امروز، مرزهای خود را با تفکرات التقاطی و به تعبیر امروزی صهیونیستی بیان داشته و با آن مخالفت کرده اند. اما از مهمترین اشارات قرآن به انحرافات و کارشکنی های یهود، آیات ابتدایی سوره اسراء است که می خوانیم؛
« ما به بنی اسرائیل در کتاب (تورات) اعلام کردیم که دو بار در زمین فساد خواهید کرد، و برتری جویی خواهید نمود. هنگامی که نخستین وعده فرا رسد مردانی پیکار جو برشما می فرستیم (تا سخت شما را در هم کوبند حتی برای به دست آوردن مجرمان ) خانه ها را جستجو می کنند و این وعده ای قطعی است. سپس شما را بر آنها چیره می کنیم واموال و فرزندانتان را افزون خواهیم کرد و نفرات شما را بیشتر (از دشمن) قرار میدهیم. اگر نیکی کنید به خودتان نیکی می کنید و اگر بدی کنید باز هم به خود می کنید ، و هنگامی که وعده دوم فرا رسد ( آن چنان دشمن بر شما سخت خواهد گرفت که) آثار غم و اندوه در صورتهایتان ظاهر می شود و داخل مسجد می شوند . همانگونه که در دفعه اول وارد شدند، و آنچه را زیر سلطه خود می گیرند در هم می کوبند.»
در آیات مورد اشاره که وعده قرآن را در مورد دو فسادی که یهود در زمین انجام خواهند داد، بیان می کند، سه تاکید به کار رفته است. دو تاکید درکلمه لَتُفسدنَّ و دیگری در انتهای آیه با کلمه علواً کبیراً.
طبق تفاسیری که تا کنون ارائه شده است مانند تفسیر المیزان، این دو فتنه اتفاق افتاده است و تمام شده است. اما برای رد این مسئله لازم است به شرایطی که برای این دو فتنه یهود در این آیات اشاره شده توجه کنیم:
1- اولین ویژگی ذکر شده درمورد عامل فتنه است .عامل فتنه از نظر قرآن یهود است. «و قضینا الی بنی اسرائیل ....» که در این آیه منظور از بنی اسرائیل همان قوم یهود است . که در این مورد هیچ کس شک و شبهه ای ندارد.
2- این فتنه جهانی خواهد بود. در انتهای آیه سوم به بزرگی فساد یهود اشاره شده است . « علوا کبیرا...»
3- سومین خصلتی که قرآن برای این فتنه ها قائل است این است که مرکز فتنه فلسطین می باشد . در آیه هفت این سوره می فرماید « فاذا جاء الاخره» که نشانه پیروزی مسلمانان بر یهودیان آن است که وارد مسجد می شوند، همان طوری که در بار اول وارد شدند. از نظر تمامی مفسران منظور از این مسجد همان مسجدالاقصی است که در فلسطین و در شهر بیت المقدس قرار دارد. بنا بر این، حادثه بایستی طبق فرموده قرآن در فلسطین اتفاق بیفتد.
4- خصوصیت چهارم این دو فتنه یهود این است که؛ سرکوب کنندگان یهود مومنان مخلص هستند «عبادا لنا» در این آیه خداوند نفرموده است «بعثنا قوما» ویا «بعثنا ناسا» بلکه سخن از عبادا لنا است.ما در این بحث به صورت عقلانی ثابت خواهیم کرد که منظور از عبادا لنا شیعیان واقعی هستند.
اکثر مفسران قرآن در مورد تفسیر آیات 3 الی 7 سوره اسراء به دو حادثه اشاره داشته اند که در زیر می آید.
الف- اولین حادثه ای که نقل شده حادثه بخت النصر است. این حادثه در قرن ششم قبل از میلاد اتفاق افتاده است.
- در مورد ویژگی اول که یهود فتنه گر است باید گفت که در این زمان یهود دین بر حق بود، فلذا یهود نمی توانست فتنه گر باشد بنا براین ویژگی اول مطابق نیست.
- فتنه جهانی نبوده است، یکی از شهرهای یک امپراطوری شورش کرده و توسط حاکم وقت سرکوب شده است.
- مرکز فتنه فلسطین است. بنابراین با این ویژگی منطبق می شود.
- در مورد ویژگی چهارم باید گفت؛ آنهایی که به یهودیان حمله کردند مومنان خالص نبودند و مشرک بودند.
ب- حادثه دوم حمله طرطیانوس امپراتور رم به فلسطین در سال 70 میلادی است. در این مورد نیز به بررسی تک تک ویژگی ها می پردازیم:
- در این زمان یهود دین بر حق نبود. چرا که حضرت عیسی(ع) به پیامبری مبعوث شده و دین مسیح به عنوان دین بر حق شناخته می شد. بنابراین در این زمان یهود فتنه گر بود لذا این حادثه ویژگی اول را دارد.
- در این حادثه نیز مرکز فتنه فلسطین است.
- ولی فتنه جهانی نیست. چرا که فلسطین سرزمینی تحت حاکمیت امپراتوری رم بوده و قضیه صرفا مربوط به امپراطوری رم می شده است.
- رومیان مومنان خالص خدا نبوده و مشرک بودند.
اما اصل بحث ؛ نقش یهودیان افراطی که آموزه های اصیل دین یهود را نیز زیر پا گذاشته اند و امروز در قالب صهیونیسم جهانی به ایفای نقش می پردازند در ادامه اقدامات تاریخی یهود مورد نظر قرآن چنین است؛
پس از جنگ جهانی اول شورای قیمومیت ( متشکل از برخی کشورهای داعیه دار نظم و صلح جهانی) موظف شد تا به کشورهای جدا شده از امپراتوری عثمانی برای رسیدن به استقلال یاری رساند.
کشورهایی همچون عراق، ترکیه و.... یکی پس از دیگری به استقلال رسیدند و طبق این روال کشور فلسطین نیز که تحت سرپرستی انگلستان قرار داشت نیز بایستی به استقلال می رسید. اما با خیانت انگلستان این امر محقق نشد.
بدین ترتیب که حکم قیمومیت فلسطین متفاوت با دیگر کشورها نوشته شد و انگلستان در صدد عملی کردن وعده خود به یهودیان مبنی بر تشکیل وطن ملی برآمد و در اعلامیه بالفور اعلام کرد که در فلسطین برای یهودیان سرزمین ملی ایجاد خواهد کرد. (لازم به ذکر است که اعلامیه بالفور در تضاد کامل با تعهد انگلستان مبنی بر به استقلال رساندن فلسطین بود.) ولی در نهایت با خیانت اتگلیسی ها این اعلامیه که بر خلاف موازین و قوانین بین المللی بود، در حکم قیمومیت گنجانده شد
بدین ترتیب یهودیان وارد فلسطین شده و 10% از سرزمین فلسطین برای خرید به آنها واگذار شد. تا سال 1948 یهودیان مقیم فلسطین در اقلیت بودند. تا اینکه قطعنامه تقسیم فلسطین در سازمان ملل متحد مطرح شد. این قطعنامه در دور اول رای نیاورد، ولی در دوره دوم تصویب شد که 55% از سرزمین فلسطین به یهودیان و 45% آن به فلسطینیها واگذار گردد و این در حالی است که جمعیت فلسطینیها چندین برابر یهودیان بود. این تقسیم بر خلاف عدالت و انصاف بوده و اصلا سازمان ملل صلاحیت صدور چنین قطعنامه ای مبنی بر تقسیم کشوری را نداشته و ندارد.
در نهایت بعد از قطعنامه سازمان ملل، یهودیان به همین مناسبت مراسم جشن بزرگی را برگزار کردند که این جشن پیش زمینه بسیار شدیدی در سال 1949 میلادی برای جنگ بین یهودیان و فلسطینیان گردید. که نتیجه آن گسترش سرزمین یهودیان و تسخیر بیشتر اراضی فلسطینیان شد. تا اینکه در سال 1967 جنگ 6 روزه اعراب در گرفت که باز اسرائیلیها قسمتهای دیگری از سرزمین فلسطین را به تصرف خود در آوردند.
با توجه به مطالب بالا و بررسی نکات مد نظر قرآن کریم، ثابت می شود که فتنه جهانی یهود تا این زمان اتفاق نیفتاده و باید منتظر فتنه جهانی پیشگویی شده یهود توسط قرآن ، از این به بعد باشیم.
از طرفی با توجه به اقدامات و تحرکات چند سال اخیر صهیونیزم باید گفت؛ یهودیان از ابتدای تشکیل دولت خود به فلسطین قانع نبودند و حدود اسرائیل را از نیل تا فرات می دانستند و می دانند. جالب است بدانید که شعار مجلس اسرائیل این عبارت است که: حدودک یا اسرائیل من الفرات الی النیل.
از دیکر سو، مصداق دیگر جهانی بودن این فتنه تسلط و نفوذ یهودیان بر شریانهای اصلی حکومتی و اجتماعی کشورهای پیشرفته دنیاست که این امر تا بدانجا پیش رفته که می توان گفت این کشورها زیر سلطه قاطع یهود هستند.
به عنوان نمونه به لیست اعضای یهودی و صهیونیست کابینه بوش دوم (جرج دبلیو بوش) اشاره می کنیم تا عمق نفوذ یهود در جهان آشکار شود:
- آری فلیشر: سخنگوی سابق کاخ سفید
- ریچارد پرل: مشاور خارجی بوش و رئیس کمیته سیاست دفاعی پنتاگون
- پل وولفویتز: قائم مقام وزیر دفاع که ارتباط نزدیکی با وزارت دفاع اسرائیل دارد.
- داگلاس فیس: مشاور سیاسی در پنتاگون و مشاور ویژه پرل که در دفاع افراطی از بنیادگرایی یهود حتی با یهودیان میانه رو نیز درگیر است.
- الیوت آبرامز: مشاور شورای امنیت ملی آمریکا.
- داوزی حییم: مشاور وزارت دفاع آمریکا که هنوز تابعیت اسرائیلی دارد.
- ریچارد هاس: مدیر برنامه ریزی استراتژیک در وزارت امور خارجه.
- هنری کسینجر: عضو کمیته سیاست دفاعی پنتاگون که آریل شارون آمریکا محسوب می شود.
اگر ما بسیاری از اتفاقات مهم و جریان ساز و اثرگذار را بررسی کنیم قطعا دست یهود و جریان صهیونیسم را در آن خواهیم دید. حادثه 11 سپتامبر، حمله به عراق و افغانستان، انفجار سفارت آمریکا در آرژانتین و مجبور کردن کشور سوریه به خروج نیروهای خود از لبنان و ... از جمله موارد فوق می باشند.
چنانکه گفتیم فساد یهود جهانی است. بنابراین برای از بین بردن آن، افراد خاص لازم است یا به عبارت دیگر هر نیرویی این توانایی را ندارد که با یهود مبارزه کند. این افراد در آیه سوم سوره مبارکه اسراء، با عنوان عبادالنا خوانده شده اند. مانند اینکه در حکومتهای کنونی برای مقابله با شورشهای بزرگ از نیروی ویژه یا یگانهای ویژه نیروی نظامی آن کشور استفاده می کنند.
مهم ترین خصوصیت ذکر شده برای کسانی که جزو عبادا لنا هستند قبول ولایت اهل بیت از جانب آنهاست و تنها گروهی که ولایت اهل بیت را به معنی واقعی پذیرفته است شیعیان هستند. چرایی این مطلب در این امر نهفته است که شرط مومن خالص بودن بر طبق آیات و روایات بسیاری چون آیه مشهور به آیه ولایت که در غدیر خم نازل شد، قبول ولایت می باشد. و یا مانند این آیه شریفه که می فرماید" ای کسانی که ایمان آورده اید، اطاعت کنید پیامبر خدا و اولوالامر(اوصیای پیامبر) را و هرگاه در چیزی نزاع داشتید، آن را به خدا و پیامبر بازگردانید (وازآنها داوری بطلبید) اگر به خدا و روز رستاخیز ایمان دارید. این (کار) برای شما بهتر، و عاقبت و پاداش شما نیکوتر است."
اما سؤال اصلی این است که الان چه کسانی با یهود مبارزه می کنند و پرچم مبارزه با اسرائیل را در دست دارند؟ آیا اعراب سنی تا به حال توانسته اند در مبارزات خود علیه اسرائیل موفق شوند؟ جواب این سؤال منفی است. چرا که اعراب در تمامی جنگهایی که در اوایل تاسیس اسرائیل با آن داشتند به جز جنگ اکتبر که در آن پیروزی مختصری به دست آوردند، شکست خورده و امتیازات یک جانبه زیادی به اسرائیل داده اند. البته باید توجه داشت که در تمامی آن جنگها اعراب با حس و مرام ناسیونالیستی عربی به میدان آمده بودند. به همین خاطر نیز زیاد ادامه نداده و در حال حاضر نیز با اسرائیل رابطه عادی و معمولی دارند و به عبارتی سازش کرده اند. اما در مقابل این شیعیان ایران و به تبع آنها شیعیان لبنان بوده اند که یک تنه و با استمداد از مبانی مترقی و متعالی مکتب خود در برابر اسرائیل قد علم کرده اند.
در قسمت بعدی بحث، به تحولات مبارزه با یهود می پردازیم و در ادامه بررسی تحرکات جهانی یهود، به بعضی از فعالیتهای انان در حال حاضر اشاره ای خواهد شد. غربیان تحت تسلط صهیونیزم برای بررسی راههای جلوگیری از پیشرفت اسلام جلسات مختلفی برگزار نموده اند. یکی از این جلسات کنفرانسی بود تحت عنوان کنفرانس شناخت مکتب اسلام که در شهر تل آویو مرکز دولت نامشروع اسرائیل برگزار شد. در این کنفرانس کارشناسان و نظریه پردازانی چون هانتینگتون و فوکویاما به ایراد سخنرانی پرداختند. در جلسه مذکور، فوکویاما نویسنده کتاب پایان تاریخ مطرح می کند که: " اگر ما بخواهیم از پیشرفت اسلام جلوگیری کنیم باید موتور آن یعنی تشیع را از کار بیندازیم". آنها با دو سیستم می خواهند مذهب تشیع را فلج کنند. یکی از راهها، آلترناتیو سازی یا همان جایگزینی در الگوهاست و دیگری با سیستم فرهنگی.
1- برای اجرایی کردن سیستم اول، افرادی هم چون طالبان را به عنوان شیعیان و مسلمانان واقعی به جهانیان معرفی و تبلیغ کردند. طالبان افرادی بودند که از اسلام فقط ظواهر داشتند و تربیت شده فرقه استعمار ساخته وهابیت بودند. آنها خودشان را نماد اسلام واقعی می دانستند. یقینا ماندگاری آنها، باعث می شد که همگان اسلام را مساوی طالبان دانسته و از شناخت اسلام اصیل غافل بمانند. اسلامی که خود به خود هر کسی را از دین متنفر می کند. بنابراین غربیها خواستند که به وسیله طالبان شیعه را از بین ببرند و بر همگان بقبولانند که اسلام همین است و خدا را شکر موفق نشدند و خدا این خدعه را هم توسط خودشان از بین برد.
2- از لحاظ فرهنگی نیز سعی در سست نمودن پایه های اصلی تشیع، یعنی فرهنگ عاشورایی و انقلاب سرخ و نیز انقلاب سبز یا همان مسئله وجود و ظهور امام زمان(ع) نمودند. چرا که فوکویاما معتقد است" برای اینکه اسلام را از بین ببریم اول باید این انقلاب سرخ را متلاشی کرده از بین ببریم" . و این همان چیزی است که امروزه به عنوان انتفاضه فلسطین و یا مقاومت حزب ا.. ، با الگو برداری از دفاع جانانه رزمندگان ایران در جنگ تحمیلی در جهان شناخته می شود.
سخن آخر اینکه؛ عناد ورزی صهیونیزم و یهود افراطی در حال حاضر بزرگترین چالش و مانع پیش روی جهان اسلام است که تنها و بهترین وسیله دفع آن نیز، بنا بر تجربیات گذشته، بازگشت به ادبیات شیعی و فرهنگ حسینی است . همان گونه که امروزه حزب الله و فلسطین سعی در الگو برداری از آن دارند.
مالک رحمتی
می دانم که برترین توشه رهرو به سوی تو، اراده استواری است که با آن تو را برمی گزیند و اینک، قلبم با اراده ای استوار با تو رازگویی می کند. [امام کاظم علیه السلام ـ در دعایش زمانی که او را به سوی بغداد می بردند ـ]